ZaZa Replay - Filme , Seriale si Emisiuni Tv Online

 

iUmor

6 Mai 2018

Sezonul 5 Episodul 11 

Se pare ca Delia este nemultumita de deciziile colegilor sai, care parca mai tot timpul se afla de cealalta parte a baricadei in ceea ce priveste jurizarea. Asa ca Delia hotaraste sa intre in ”greva Like-urilor”. Ce actiuni vor intreprinde cei doi colegi ai Deliei pentru a o scoate din greva spontana, ramane sa vedem in aceasta seara la iUmor editia 11 a sezonului 5 la antena 1.
Daca juratii cred ca au vazut totul la iUmor, seara de duminica 6.05.2018 ii va lasa fara cuvinte, si asta nu doar in urma unei singure prestatii. Parca toti concurentii s-au vorbit sa aduca ineditul in aceasta seara la iUmor. Juratii si concurentii din back stage vor avea parte chiar si de un preot venit sa ”propovaduiasca cuvantul amuzant”. Un alt concurent ne va explica de ce au tradus romanii titlul serialului Game of Thrones in Urzeala Tronurilor. Vom avea parte chiar si de un scriitor de epigrame venit sa cucereasca scena de la iUmor in frac si cu joben.
Surpriza va fi mare in aceasta seara la iUmor pentru Mihai Bendeac care va trebui sa isi jurizeze...mama. Actrita Iuliana Calinescu, interpreta mamei lui Roby Roberto vine sa cucereasca scena de la iUmor. Ce a pregatit actrita pentru reprezentatia din aceasta seara si ce reactie va avea Mihai Bendeac, ramane de vazut de la orele 20:00 la iUmor editia 11 din 6/05/2018 la antena 1.
Ce alte personaje vor sosi la iUmor pentru a obtine Like-urile juratilor si cat de bine se vor descurca ramane de vazut de la orele 20:00 la iUmor in cea mai noua editie a auditiilor sezonului 5 la antena 1. Asa ca seara se anunta...spumoasa, prestatiile care vor urca rand pe rand pe scena de la iUmor vor da liber...la ras si in aceasta seara de duminica la antena 1 iar reactiile juratilor vor fi fenomenale. 

   
Urmariti Emisiunea iUmor 6 Mai 2018 Sezonul 5 Episodul 11
ZaZa Replay - Filme, Seriale si Emisiuni Tv Online
 
VIDEO :

 
Trimiteți un comentariu

 
Top