ZaZa Replay - Filme , Seriale si Emisiuni Tv Online

 

iUmor

13 Mai 2018

Sezonul 5 Episodul 12 

Ultima sansa de a obtine macar doi de DA daca nu pe toti trei dar si voturile publicului, este disputata ce concurentii editiei 12 iUmor din 13.05.2018 de la orele 20:00 pe antena1. Mihai Bendeac, Delia si Cheloo sunt gata sa jurizeze ultimele prestatii ale auditiilor sezonului 5 iUmor, prestatii care se anunta mai mult decat spectaculoase. Se pare ca o persoana de la televiziunea din Japonia a pus ochii pe juriul de la iUmor, iar juratii vor fi intevievati, mai ales ca unul dintre concurentii acestei seri este un magician cu renume in aceasta tara. Ce trucuri le-a pregatit concurentul sosit tocmai din Japonia si cat de impresionati vor fi juratii, ramane de vazut de la orele 20:00 la iUmor pe antena 1. 
Seara de duminica, ultima seara a auditiilor sezonului 5 iUmor va aduce in fata juratilor nu doar concurenti nou-nouti dar si concurenti care au mai trecut pe la iUmor si in celelalte sezoane. Asa se face ca Ioan Stan vine din nou la iUmor sa le arate juratilor cum a evoluat numerele sale de stand-up comedy. Un alt concurent va aduce hip hop-ul ironic pe scena de la iUmor, iar aceasta va avea parte de o surpriza din partea lui Cheloo. Tot dumica seara, ultima editie a auditiilor sezonului 5 iUmor aduce un invitat special, pe Anisia Gafton, care a pregatit un stand-up comedy de zile mari. 
Ce alte personaje vor sosi la iUmor, in ultima editie de auditii, pentru a obtine Like-urile juratilor si cat de bine se vor descurca ramane de vazut de la orele 20:00 la iUmor la antena 1. Asa ca seara se anunta...spumoasa, prestatiile care vor urca rand pe rand pe scena de la iUmor vor da liber...la ras si in aceasta seara de duminica la antena 1 iar reactiile juratilor vor fi fenomenale. 
   
Urmariti Emisiunea iUmor 13 Mai 2018 Sezonul 5 Episodul 12
ZaZa Replay - Filme, Seriale si Emisiuni Tv Online
 
VIDEO :

 
Trimiteți un comentariu

 
Top