ZaZa Replay - Filme , Seriale si Emisiuni Tv Online

 

iUmor

22 Aprilie 2018

Sezonul 5 Episodul 9


Sevi si Francesca revin la iUmor sezonul 5 cu o noua sceneta care va aduce din nou admiratia juratilor. Cheloo realizeaza ca fetele ii folosesc versurile in sceneta din aceasta editie a preselectiilor, ba mai mult concurentele vor profita si de unul din cele mai disputate numere de la iUmor, prestatia Maicutei Cosmice. Prestatia fetelor va aduce bunadispozitie, Delia va declara ca ”ar fi fost pacat” ca acestea sa nu vina la iUmor iar Mihai Bendeac se declara multumit si ca ii ”place emisiunea aceasta”. 
Unde sunt ”valorile Romaniei” ne va spune chiar Doina Teodoru, invitata speciala a editiei 9 iUmor din 22.04.2018, intr-un numar de roast specific concurentei. Care sunt personajele pe care concurenta le va avea in vizor si ce au de spus juratii, ramane de vazut duminica seara la antena 1. 
Magia, telepatia si mentalismul isi vor face si ele loc in editia 9 a sezonului 5 iUmor cu doua prestatii de senzatie care ii va lasa masca pe jurati. Astfel un numar de magie care ”de fapt este mai mult un numar de hipnoza”, asa cum va declara concurentul, il va pune in dificultate pe Bendeac, fiind binecunoscuta teama juratului de astfel de numere. 
Ce este un ”telepatetic” ne va spune un concurent venit din afara hotarelor tarii, concurent care declara despre el insusi ca este ”partial mediu si partial telepat, un fel de psihopat...”. Numarul pregatit de concurent va fi de-a dreptul incendiar, un numar mai mult decat reusit, numar care ii va determina pe jurati sa aplaude prestatia concurentului ridicati in picioare. Chiar vor declara ca numarul este ”cel mai puternic din acest sezon”. Ce ii va determina pe jurati sa declare aceste lucruri si cum vor comenta prestatia concurentului, ramane de vazut de la orele 20:00 la iUmor editia 9 a sezonului 5 la antena 1. 
Ce alte personaje vor sosi la iUmor pentru a obtine Like-urile juratilor si cat de bine se vor descurca ramane de vazut de la orele 20:00 la iUmor editia 9 din 22/04/2018 la antena 1. 

   
Urmariti Emisiunea iUmor 22 Aprilie 2018 Sezonul 5 Episodul 9
ZaZa Replay - Filme, Seriale si Emisiuni Tv Online
 
VIDEO :

Trimiteți un comentariu

 
Top