ZaZa Replay - Filme , Seriale si Emisiuni Tv Online

Fructul Oprit Episodul 1 online

Fructul Oprit

Episodul 15 Online

25 Aprilie 2018


Fructul Oprit este un puzzle al iubirii... O poveste în care personajul principal este iubirea. Iubirea interzisă, iubirea inocentă, iubirea pentru părinți, iubirea cu păcat, iubirea care te face cel mai fericit om de pe pământ. Povestea serialului Fructul Oprit este veche de când lumea, dar și actuală și, mai ales, trăită de aproape toți oamenii de pe pământ: poti iubi doi bărbați în același timp? Poți iubi două femei în același timp? Poți să îți împarți iubirea între pasiune și admirație? Între respect și nebunie?
 
Poți iubi doi oameni în același timp? Aceasta este întrebarea la care serialul "Fructul oprit" dorește să dea răspunsul.
După drama pierderii soției, Tudor Caragea (Adrian Titieni) are curajul de a merge mai departe și de a se recăsători cu o femeie mult mai tânară ca el, dar în care speră să-și găsească liniștea și să-și vindece rănile sufletului. Roxana Baicu-Popovici (Carmen Tănase) trece prin momentul în care se desparte de soțul său care a decedat, trecând la o nouă viață în care ea să fie în centrul atenției și în care să-și atingă scopurile cu orice preț. Sonia Baicu-Popovici (Michaela Prosan) suferă din pricina decesului tatălui său, găsind în Tudor Caragea persoana care să o înțeleagă și care să-i fie alături poate pe vecie. O femeie enigmatică care primește o lovitură care-i va schimba radical viața.


Vizionati Serialul Fructul Oprit Episodul 15 Online 25 Aprilie 2018 aici pe ZaZa Replay - Filme, Seriale si Emisiuni Tv Online 
 
VIDEO :

FULL :


Trimiteți un comentariu

 
Top