ZaZa Replay - Filme , Seriale si Emisiuni Tv Online


 Chefi la Cutite 

23 Aprilie 2018 

Chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu isi vor pune din nou la treaba papilele gustative si vor degusta din nou unele dintre cele mai neobisnuite preparate, in aceasta seara la Chefi la Cutite. 
Editia 5 Chefi la Cutite din 23.04.2018 vine la pachet nu doar cu unele dintre cele mai impresionante farfurii dar si cu o paleta colorata de concurenti, care mai de care, mai dornici sa le demonstreze chefilor talentul in bucatarie. Banda transportoare este pregatita sa aduca in fata juratilor unele dintre cele mai sofisticate preparate culinare, si nu doar. Chefii vor avea adevarate probleme in degustarea unora dintre preparatele care se vor perinda in aceasta seara prin fata lor. Ce preparate vor face ca chefilor sa le ”ploua in gura” dar si care sunt cele care vor da mari batai de cap juratilor, ramane de vazut de la orele 20:00 la Chefi la Cutite editia 5 a sezonului 5, la antena 1.
In aceasta seara la Chefi la Cutite, cei trei jurati vor avea parte de o adevarata infuzie de gusturi care de care mai diferite. Surpriza serii insa o va aduce fiica lui chef Sorin Bontea, aceasta hotarand sa ii faca o surpriza tatalui sau, de ziua de nastere a acestuia, si ii va pregati un lava cake cu dulceata de trandafiri. Ce pare va avea juratul de preparatul despre care nu are nici o banuiala ca fiica sa, Miruna, l-ar fi gatit, si daca aceasta va reusi sa ia cutitul de la tatal sau, ramane de vazut de la orele 20:00 la Chefi la Cutite la antena 1.
Faptul ca nu poti vedea nu este un impediment in a te avanta in tainele gastronomiei, si asta ne vor demonstra sotii Irina si Andrei Stratila, ambii aflati in imposibilitatea de a vedea. Povestea lor impresionanta de viata, ce au gatit si ce parere au avut chefii de preparatele lor, dar mai ales daca vor reusi sa ia cutitul, vom vedea si noi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite din 23/04/2018 la antena 1.
Chef Catalin Scarlatescu este pregatit sa isi invete colegii un cuvant nou aparut in vocabularul gastronomic, si anume ”fantabulos”. Ce inseamna mai exact acest cuvant chef Catalin Scarlatescu ne va explica noua si colegilor sai din juriu in aceasta seara la antena 1.
Surprizele nu se opresc aici, iar divesitatea concurentilor dar si a felurilor de preparate alaturi de care acestia vor sa obtina faimoasele cutite vor asigura deliciul serii la Chefi la Cutite.

Vizionati Chefi la Cutite  23 Aprilie 2018 online aici pe ZaZa Replay - Filme, Seriale si Emisiuni Tv Online 

VIDEO :
 Partea 1Trimiteți un comentariu

 
Top